Chinching Siu, Ginny

   A Cavers Lookout Peak Cavern Joint Project with Stephanie Ma  “In every walk with nature one receives far more than he seeks.” John Muir The Brief – A Threshold The brief was to design a small building in the landscape that accommodated cavers during their excursions into the Cave – Peak Cavern. Peak Cavern is located in […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , | Comments Off

Rianna Grant

P1 Observatory For Project One, we were asked to design an observation facility in the Peak District, on Higger Tor, a joint project with Andreea Triscaru. I decided to design an observatory allowing students of the University of Sheffield to use as part of their studies, as the Peak District provides a good dark spot to observe […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off