Naomi Sanderson

Year 2 Portfolio Naomi_Sanderson@hotmail.co.uk   P1 Observatory   In collaboration with Miryan Andonov “Extroverted space expands horizontally outwards from the centre towards the landscape,while introverted space protects, looking inwards towards the light in the centre” – Mahesh Naik Our task was to design an observatory building on Higger Tor, which is a popular walking location in […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off

Hannah Towler

 A conversation between the Cave, the Rocks, and the Hut. Giant’s Hole Caving Hut Located in a valley in the Peaks 2 miles from the closest town, we were given our site to design a caving hut to provide shelter, warmth and a space to cook before going into Giant’s Hole. Growing from a rocky […]

Posted in CLASS OF 2015 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off

Clare Mckay

‘threshold’ design for a small caving shelter, in the valley of the ‘giant’s hole’ cave, just outside of castleton, derbyshire. the shelter is a continuation of the rock that flows from the cave to form rocky outcrops, reflecting the very linear nature of the valley within which it sits. in stark contrast with the world […]

Posted in CLASS OF 2015 | Tagged , , , , , , | Comments Off