Barbara Godel

  Barbara Godel | bgodel1@sheffield.ac.uk . . . PROJECT 1 | CAVERS’ RETREAT In collaboration with Ralitsa Chobanova Located at the mouth of Peak Cavern, this project aimed to provide shelter and a place to rest for cavers returning from expeditions. The building is located in the fork between the footpath and the stream, at the point nearest […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off

Louise Gillett

  Visitors centre and observatory in the Peak District that has sloped steps built into the exterior façade of the building enabling people to walk up to the roof to stargaze or use it as an elevated viewing platform.                            Children’s library in a Sheffield neighbourhood designed like a maze […]

Posted in CLASS OF 2017 | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Comments Off

Adam Ayub

After concluding my second year of studies at the Sheffield School of Architecture, I certainly feel that the design projects, assignments and workload have moulded me into a better and more well rounded architecture student. Above all, this year has instilled within me, the importance of every step within the design process. I understand more greatly the value […]

Posted in CLASS OF 2017 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off