Emma Donnellan

P1: South Street Cycle Centre­ The brief for this project was to design a temporary cycle centre at South Street Park, Sheffield. The cycle centre had to include storage for up to 50 bikes, a maintenance and repair area, a place to prepare hot drinks and changing and bathroom facilities. I chose to utilise the […]

Posted in CLASS OF 2017 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off

Hannah Towler

 A conversation between the Cave, the Rocks, and the Hut. Giant’s Hole Caving Hut Located in a valley in the Peaks 2 miles from the closest town, we were given our site to design a caving hut to provide shelter, warmth and a space to cook before going into Giant’s Hole. Growing from a rocky […]

Posted in CLASS OF 2015 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off