Naomi Sanderson

Year 2 Portfolio Naomi_Sanderson@hotmail.co.uk   P1 Observatory   In collaboration with Miryan Andonov “Extroverted space expands horizontally outwards from the centre towards the landscape,while introverted space protects, looking inwards towards the light in the centre” – Mahesh Naik Our task was to design an observatory building on Higger Tor, which is a popular walking location in […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off

Oana-Cristina Cioploiu

P1 Thresholds The first project tasked us with creating a small building in the landscape, emphasizing the threshold between building and the outdoors. The site was Peak Cavern, in Castleton, and the design was meant to accommodate a group of 6 to 8 cavers, before or after their journey of exploring the cave. For a […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , , , , | Comments Off