Nicole Williams

P1. Observatory My allocated subject for the first project was Astronomy, with the objective being to design an observation facility located on Higger Tor. Jagged rocks conflict with the soft heather to the north of the site, creating a juxtaposition I wanted to integrate into my design. I also wanted to contribute to the rock […]

Posted in CLASS OF 2017 | Tagged , , , , , , , , , | Comments Off

Emma Donnellan

P1: South Street Cycle CentreĀ­ The brief for this project was to design a temporary cycle centre at South Street Park, Sheffield. The cycle centre had to include storage for up to 50 bikes, a maintenance and repair area, a place to prepare hot drinks and changing and bathroom facilities. I chose to utilise the […]

Posted in CLASS OF 2017 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off