Chinching Siu, Ginny

   A Cavers Lookout Peak Cavern Joint Project with Stephanie Ma  “In every walk with nature one receives far more than he seeks.” John Muir The Brief – A Threshold The brief was to design a small building in the landscape that accommodated cavers during their excursions into the Cave – Peak Cavern. Peak Cavern is located in […]

Posted in CLASS OF 2018 | Tagged , , , , , , | Comments Off

Anthony Currie

Print Studio, Padley Gorge Set against the stunning landscape of the Peak District, the designing of an etcher’s studio was and exciting and joyful task. The main themes for the project were quality of light and the conservation of the natural site. The resultant form is an elegant polycarbonate box which wraps itself around the […]

Posted in CLASS OF 2016 | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments Off